Další příspěvky

Další příspěvky naleznete na http://kokiho-blog.webnode.cz//

4.7.08

Konečně radar!

Vážený George Bushi,

s vědomím plné odpovědnosti za naše rozhodnutí se na Vás obracíme s následujícím prohlášením. Náš v podstatě zdravý demokratický proces, nastartovaný po Kubiceho volbách roku 2006, náprava chyb a nedostatků minulosti i celkové politické řízení společnosti, se vymykají postupně vedení Občas Demokratické Strany z rukou.
Tisk, rozhlas a televize, které jsou prakticky v rukou levicových sil (až na ČT, Novu, Primu, Mladou Frontu Dnes a Lidové noviny a několik desítek dalších), ovlivnily veřejné mínění natolik, že se do politického života naší země začínají nyní bez odporu veřejnosti zapojovat živly nepřátelské straně. Rozněcují vlnu hysterie a strachu a vyvolávají antiklausovskou a protiamerickou psychózu. Náš kolektiv - vedení Občas Demokratické Strany, Zelených Khmerů a Čunkospořitelny - se dopustil řady chyb. Nedokázali jsme správně obhájit a realizovat normy stranického života, který nám všípil nejen náš čestný, zásadový a mravně vzorný čestný předseda, sedící až na Hradě, ale i ten skutečný předseda, který se vyznačuje stejnými přednostmi a hájí především principy konzervativní politiky, opírající se o hodnoty rodiny, slušného vystupování a pravdomluvnosti.
Vedení strany už není dále schopno úspěšně se hájit před útoky těch, kteří si již dříve neuvědomovali nebezpečí zbraní hromadného ničení v Iráku a kteří si dnes neuvědomují a přímo zlehčují nebezpečí útoků raket z Íránu a ze Severní Koreje, které ohrožují světový mír!
Politické prostředky a prostředky státní moci v naší zemi jsou nyní už do značné míry ochromeny. Levicové síly za podpory muslimských živlů vytvořily příznivé podmínky pro kontrarevoluční převrat. V této těžké situaci se obracíme na vás, americké vojenské poradce, vedoucí představitele Republikánské strany a vedoucí činitele USA, s prosbou o poskytnutí účinné podpory a pomoci všemi prostředky, které máte k dispozici. Jedině s vaší pomocí lze dostat ČR z hrozícího nebezpečí kontrarevoluce. Uvědomujeme si, že pro USA by tento poslední krok k ochraně zájmů v ČR nebyl snadný. Proto budeme ze všech sil bojovat vlastními prostředky. V případě, že by však naše síly a prostředky byly vyčerpány, nebo nepřinesly pozitivní výsledky, považujte toto naše prohlášení za naléhavou prosbu a žádost o vaši akci a všestrannou pomoc. Vzhledem ke složitosti a nebezpečnosti vývoje situace v naší zemi vás žádáme o maximální utajení tohoto našeho prohlášení. Z tohoto důvodu píšeme osobně přímo Vám v angličtině pod krycími jmény:

Mirek Topolánek - krycí jméno Biľak
Martin Bursík - krycí jméno Kapek
Jiří Čunek - krycí jméno Švestka
Petr Nečas - krycí jméno Kolder
Ivan Langer - krycí jméno Indra

2 komentáře:

Tribun řekl(a)...

Ta analogie je tak přesná, až z toho bolí u srdce.

Anonymní řekl(a)...

Zrada, zdrada a hnus.