Další příspěvky

Další příspěvky naleznete na http://kokiho-blog.webnode.cz//

10.3.06

Blbost sexuální

Brontosaurovi se prostě chtělo šukat. Se zalíbením se otočil na svou novou samičku Elzu a rázem mu bylo jasné, že ona to chce taky. Ten lesk v očích si nešlo splést s ničím jiným.

Hugo a Elza na sebe spiklenecky mrkli a jako jeden muž - vlastně jako jeden brontosaurus - vyrazili za notářem. Nejbližší notář je na Karlově náměstí, ale ten měl zavřeno. Ve Zlatých stránkách se jim podařilo zjistit, že další sídlí v pasáži Lucerna, ale měli trochu smůlu, měl tam právě pozůstalostní řízení a nemohl se jim věnovat. Naštěstí jim hodná sekretářka poradila, že další otevřená notářská kancelář je v Dejvicích. Doběhli tam těsně před setměním a už- už to vypadalo, že konečně získají vytoužený kopulační list, ale ouha! Od minulé soulože zdražily poplatky, a tak jim nezbylo, než začít shánět větší kolek. Ale zkuste v Brontosaurově těsně před setměním sehnat tisícikorunový kolek! Když se jim to nakonec podařilo, už se spíš vlekli než běželi. Snad právě proto se do notářské kanceláře přišourali pozdě. Bylo už zavřeno.

Další den byl víkend. Pak jel notář na dovolenou a potom zase nešel proud, takže "souhlas samičky se souloží" nebylo kde vytisknout.

Nakonec to dopadlo tak, že brontosauři vymřeli.

Až Moudrý Parlament schválí zákon, o kterém píše mobnitor Jana Paula v Britských listech
http://www.blisty.cz/2006/3/10/art27440.html , tak to s námi dopadne taky tak.

Žádné komentáře: